Oblíbená knižné série pokračuje!

Autorská dvojice spisovatele Petra Stančíka a výtvarnice Galiny Mikllínové zachytila další dobrodružství Huberta, Huga a Ofélie v knize H2O a záhada zlaté slzy. Máte raději audioknihy? Nenechte si ujít jedinečné podání Jiřího Lábuse.

Začátek
1 min. čtení

Může být život na planetě ve tvaru žloutkového věnečku? Dokážou kachny způsobit státní převrat? Kdo vynalezl kosmickou loď na parní pohon?

O tom všem se dočtete už ve čtvrtém dobrodružství kamarádů Huberta, Huga a Ofélie s názvem H2O a záhada zlaté slzy. Předchozí díly získaly ocenění Zlatá stuha 2018 v kategorii beletrie pro děti či Audiokniha roku 2020, a vyšly také ve Španělsku, ve Slovinsku nebo v Chorvatsku.

Knihu opět vytvořila osvědčená autorská dvojice spisovatel Petr Stančík a výtvarnice Galina Miklínová. Čtenáři se mohou těšit na létající dodávku s basetím čumákem, nové rejdy starého dobrého zlosyna profesora Vulpese i šikovné packy mluvícího kuňáka Kuneše.

Napínavá sci-fi plná vtipu, zajímavostí a obrázků vychází s laskavou podporou skupiny Veolia Česká republika. Je vhodná pro čtenáře od 9 do 15 let, ale smějí si ji přečíst i rodiče (pokud byli hodní).

Knižní série ja také skvělým tipem na vánoční dárek pro děti. Všechny čtyři díly zakoupíte v nadačním e-shopu (1. díl, 2. díl, 3. díl, 4. díl)

Doporučujeme